Nogle nyttige metoder til at gøre dine Jimmy Choo sko mere komfortable

Moderigtige sko og støvler er de nødvendige ting i de fleste af kvindernes garderobeskabe. Men ikke alle kvinderne kan lide dem for den smertefulde oplevelse, når de bærer. Nogle gange skal skønhed betale nogle omkostninger, især når det kommer til kvindernes hælsko, såsom Jimmy Choo støvler, Christian Louboutin og så videre.

Når du vil købe sko, er det ret vigtigt at vælge et par fod venlige sko. For at imødekomme kvinders efterspørgsel er det den seneste forbedring af Jimmy Choo pumperne, der kan hjælpe kvinder med at finde de smertefrie sko nemt. Jeg vil gerne dele med dig nogle værdifulde tips til at gøre dine Jimmy Choo sko mere komfortable for at gøre dig komfortabel ved enhver lejlighed.

Jimmy Choo
1.Købe de jimmy Choo sko med stroppen. Nogle gange får kvinders fødder blister, fordi skoene ikke passer til deres sko. Sørg for, at dine fødder føler sig godt tilpas, når de prøver på begge de to sko på dine fødder. At købe et par af denne støvler med rem er virkelig en god ide at løse dette problem. Perlerne på stroppen kan gøre dine sko mere fashionable og iøjnefaldende.

2.Selvning af skoene med hælerne, der ligger inde i sålerne, er klogt. Måske forstår du aldrig, at to par Jimmy Choo sandaler med samme hælhøjde ser anderledes ud. De lodrette hæl sko ser højt ud, og den anden synes lavere. Og de lodrette hælsko eller støvler er ikke behagelige end de skråtliggende.

3. Tag skoene væk med skarpt hoved. Dine små tæer vil sige undskyld, hvis du køber et par Jimmy Choo pumper med meget skarpt hoved. Undersøgelsen siger, at skoene med lidt bredere hoveder er mere komfortable. Hvis du skal vælge de skarpe hovedsko, skal du sørge for, at skoene er meget komfortable til dine små tæer.

4.Søg efter højhæl sandalerne med en skjult platform, der kan understøtte den forreste del af skoene. Du kan opdage, at de fleste sko mærker tilbyder denne stil.

5.Sidst men ikke mindst, skift dine sko straks i øjeblikket ind i dit hjem. Hvis det er muligt, kan du forberede et par sportslige pumper til lang rejse.